Medewerker marketing en communicatie (32-40 uur)

In onze eerste vijf levensjaren is ons bedrijf Technigroen (bouwjaar 2019) als een raket gegaan. We hebben steeds meer klanten, zijn intussen met meer dan tien mensen en leren nog elke dag. Nu is het tijd voor onze volgende stap: onze marketing- en communicatie naar een hoger niveau tillen. Maar dat kunnen we niet alleen; daar hebben we jou voor nodig. Als jij klaar bent voor een superleuke marcomrol bij een gezond, groeiend en groen bedrijf, moeten we maar eens praten!

Wat ga je doen?

We hebben namelijk best wel een flink takenpakket voor je, maar schrik niet: we zorgen dat het netjes binnen een werkweek van 32-40 uur past. Eén van de speerpunten is het optimaliseren van onze website en webshop. Jij zorgt dat dat deze site aantrekkelijk, toegankelijk, intuïtief, Googlevriendelijk en up-to-date is. Voegen we nieuwe producten toe aan ons assortiment, dan staan deze binnen no-time te shinen op onze site, compleet met goede beschrijving.

Verder ontwerp je nieuwsbrieven en zorg je voor de teksten. Voor de inhoud kun je natuurlijk bij je collega’s aankloppen, want we snappen best dat je niet alles van onze producten weet. Dan hebben we nog de socials. Dankzij jouw kennis van Photoshop en/of Illustrator zorg jij voor fraaie visuals die van het scherm af knallen. En zo hebben we nog wel meer mooie taken die eraan bijdragen dat de tijd vliegt.

Wat moet er in jouw gereedschapskist zitten?

Ons wensenlijstje:

 • Je hebt een relevante opleiding op minimaal mbo-niveau voltooid.
 • Je hebt kennis van en ervaring met WordPress, WooCommerce en Magento.
 • Je hebt kennis van SEO en SEA, maar ook van HTML, PHP en CSS.
 • Je weet uitstekend de weg in Adobe Photoshop en Illustrator.
 • Je bent thuis in de wereld van social media en bent goed in het maken van contentplanningen. Natuurlijk mag je de content volgens die planning ook zelf creëren en posten.
 • Je hebt een positieve instelling en pakt uitdagingen met twee handen aan.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
 • Je kunt jezelf zelfstandig goed redden, maar bent ook een echte teamspeler.

Dit hebben we te bieden

 • Je krijgt een gevarieerde baan binnen een jong en kerngezond bedrijf.
 • Als jij je van je beste kant laat zien, heb je bij ons alle ruimte om door te groeien.
 • Je kunt rekenen op een prima salaris dat past bij je opleiding en ervaring.
 • Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals je pensioen, zijn goed geregeld.
 • Je krijgt een snelle laptop om mee te werken.
 • Je collega’s zijn fijne, sociale mensen die graag van elkaar leren en hun kennis graag delen om jou verder te helpen.

Iets voor jou?

Interesse in deze mooie baan? Neem dan contact op 06 2218 8944 of info@technigroen.nl. Als je nog vragen hebt over deze functie, mag je hem ook gerust bellen, appen of mailen.

Dit is Technigroen

Gemeentes en groenaannemers vertrouwen op de machines en voertuigen van Technigroen. Van cirkel-, gazon-, kooi- of klepelmaaiers tot aan quads, tractors, bladvegers, klepelbakken, branders, bladblazers, aanhangwagens, borstelmachines, kettingzagen, duwmaaiers en nog veel meer. Wij verkopen deze machines, maar zorgen ook dat ze in goede conditie blijven door goed en tijdig onderhoud uit te voeren. We hebben nu al een uitstekende naam opgebouwd en staan bekend om onze heldere communicatie en klantgerichtheid. Als jij ook zo in de wedstrijd zit, ben je van harte welkom om daar je bijdrage aan te komen leveren!

Bekijk onze andere vacatures

Monteur tuin- en parkmachines
(32-40 uur)

Werkplaatscoördinator
(32-40 uur)

Administratief medewerker
(32-40 uur)