Toro Tuinmachines en Parkmachines

Toro

Toro is een grote en wereldwijde producten en leverancier van diverse tuin- en parkmachines. Onder andere grasmaaiers, machines om de golfbaan bij te houden, beregening en een breed scala aan tuinmachines vallen onder hun brede expertise.

Ze bieden hun machines breed in de markt aan. Zowel voor thuisgebruikers als voor grote professionele gebruikers zijn apparaten geschikt. Grote bedrijven als Walt Disney World Resort, het tennistoernooi van Wimbledon en het grote Amerikaanse Super Bowl Stadion maken gebruik van Toro machines om het groen perfect te houden.

Voor particulieren ligt de nadruk op gazonmaaiers en andere typen grasmaaiers. Voor professionele gebruikers zijn er wat meer verschillende machines beschikbaar. Of het nou een sportveld is of een groot open grasveld in het park, met Toro behaalt u de beste resultaten in een korte tijd.

Wilt u zelf een Toro machine aanschaffen voor uw organisatie of vereniging ? Technigroen kan diverse Toro machines aanbieden voor verkoop, zowel nieuwe machines als gebruikte.

Mocht u op zoek zijn naar een specifieke Toro machine of onderdelen hiervoor, neem dan eens contact met ons op. Als het betreffende product of onderdeel op dit moment niet beschikbaar is, is het zeer waarschijnlijk dat we dit in de toekomst wel voor u kunnen vinden.

Toro staat bekend om de kwalitatief zeer sterke tuinmachines en parkmachines. Maar onderhoud is bij elke machine belangrijk, omdat er nou eenmaal niet te ontkomen valt aan slijtage bij intensief gebruikt. Door Technigroen het periodiek onderhoud uit te laten voeren voor Toro machines blijven ze zo lang mogelijk de beste prestaties leveren.

Onze ervaren monteurs zijn zeer goed opgeleid in dit specifieke gebied en hebben in de afgelopen jaren veel werkervaring opgedaan met Toro machines. Deze machines kennen ze inmiddels van voor tot achter, zodat ze exact weten hoe ze u het beste verder kunnen helpen.

Heeft u misschien een probleem met een Toro tuinmachine in uw beheer of heeft u interesse in een onderhoudsplan om de machine optimaal te houden? Neem dan eens contact met u op, we kunnen u verder helpen en van advies voorzien. Zo worden problemen verholpen en voorkomen.

toro
toro

Service

Met Toro tuinmachines houdt u uw sportveld of grasveld in net zo’n goede conditie als een memorabele accommodatie als Wimbledon. Dit is het mooist mogelijke resultaat en zal zeker indruk maken op elke bezoeker en sporter. Omdat Toro zoveel ervaring heeft opgedaan met verschillende sportevenementen en grote projecten hebben ze hun tuinmachines geperfectioneerd voor de best mogelijke prestaties.

Bij Technigroen vindt u zowel nieuwe Toro tuinmachines als occasions, onderdelen voor Toro machine en ook kunt u uw Toro laten onderhouden door onze experts.

In- en verkoop

Wij hebben een uitgebreid assortiment van nieuwe en gebruikte tuin- en parkmachines

Vakmanschap en kwaliteit

Gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en service aan uw machine

Snelle levering

Reparatie of onderdelen nodig van uw machine bij ons heeft u korte lijnen en een vast contactpersoon

Reparatie

Vooraf word er altijd eerst besproken wat er gerepareerd dient te worden, mochten de monteurs gebreken tegenkomen zullen we altijd met u overleggen!

Verzending

Bestellingen boven €100 worden gratis verzonden!
Wilt u een machine laten verzenden? Ook dat is mogelijk bel voor de mogelijkheden.

Onze partners

BEKIJK VANDAAG NOG ONS AANBOD IN DE WEBSHOP

U VINDT ONS MET #TECHNIGROEN OP INSTAGRAM!
U VINDT ONS MET #TECHNIGROEN OP FACEBOOK!

Feed with such ID does not exist