Ravo veegmachines

Veegmachines van Ravo

Ravo is de grootste ontwikkelaar en producent van middelgrote veegmachines in Europa. Het bedrijf bestaat al sinds 1964 en komt uit Alkmaar, waar nog steeds al deze professionele veegmachines worden gemaakt.

Omdat het bedrijf al zo lang bestaat hebben ze erg veel ervaring in de ontwikkeling van veegmachines. Dit resulteert in steeds meer geavanceerde en betere veegmachines. Door het leveren van constante hoge kwaliteit heeft het merk Ravo een zeer goede naam.

De veegmachines dragen ook nog eens bij aan een schonere omgeving en draagt bij aan een beter milieu. Ravo is zelf ook erg milieubewust en dat is terug te zien aan de bedrijfsvoering en hun producten.

De Ravo is een veel geziene veegmachine in grote steden wereldwijd en is erop gericht alles in één keer voorbij gaan schoon te maken. Zo hoeft het zelfde stuk niet twee keer te worden gedaan en is de schoonmaaktijd minimaal.

Heeft u interesse in een Ravo veegmachine, om er een te kopen voor uw bedrijf of er eentje in te huren voor een tijdelijk project? Technigroen kan u hierbij helpen vraag naar de mogelijkheden.

ravo
ravo

Service

Door het gebruik van de veegmachines van Ravo wordt het een stuk makkelijker om een straat, buurt, winkelcentrum, fabriekshal of andere grote ruimte schoon te houden. Dit kan optimaal worden gedaan in zo weinig mogelijk tijd, de kwaliteit van de borstels op Ravo machines zorgt ervoor dat eenmaal passeren genoeg is om goed schoon te maken.

Bij Technigroen vindt u onderdelen voor Ravo veegmachines en kunt u uw Ravo laten onderhouden door onze experts.

Als u op zoek bent naar een specifieke Ravo veegmachine of onderdelen, neem dan contact met ons op. Zelfs als het gezochte product op dit moment niet op voorraad is, bestaat er een grote kans dat we dit in de toekomst wel voor u kunnen vinden.

In- en verkoop

Wij hebben een uitgebreid assortiment van nieuwe en gebruikte tuin- en parkmachines

Vakmanschap en kwaliteit

Gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en service aan uw machine

Snelle levering

Reparatie of onderdelen nodig van uw machine bij ons heeft u korte lijnen en een vast contactpersoon

Onderhoudsservice Ravo veegmachines

ravo onderhoud

De veegmachines van Ravo zijn natuurlijk van de allerhoogste kwaliteit. Maar zelfs de beste machines zijn na intensief gebruik onderhevig aan slijtage. Door  periodiek onderhoud worden Ravo veegmachines in de beste conditie gehouden. Technigroen heeft ervaren monteurs die gecertificeerd zijn en al jarenlang met Ravo werken. Inmiddels kennen ze de machines door en door en zijn ze in staat elk probleem voor u op te lossen.

Als u uw veegmachine eenmaal per 6 of 12 maanden na intensief gebruik laat controleren weet u zeker dat de machine niet tijdens de werkzaamheden ineens uit zal vallen en u nog veel meer zal kosten. Zo kunt u ononderbroken verder gaan met uw schoonmaakproject.

Heeft u misschien een probleem met een Ravo veegmachine die u beheert of heeft u interesse in een onderhoudsplan om de machine optimaal te houden? Neem dan eens contact met ons op, we kunnen u verder helpen en van advies voorzien. Zo worden problemen verholpen en voorkomen.

Reparatie

Vooraf word er altijd eerst besproken wat er gerepareerd dient te worden, mochten de monteurs gebreken tegenkomen zullen we altijd met u overleggen!

Verzending

Bestellingen boven €100 worden gratis verzonden!
Wilt u een machine laten verzenden? Ook dat is mogelijk bel voor de mogelijkheden.

Onze partners

BEKIJK VANDAAG NOG ONS AANBOD IN DE WEBSHOP

U VINDT ONS MET #TECHNIGROEN OP INSTAGRAM!
U VINDT ONS MET #TECHNIGROEN OP FACEBOOK!

Feed with such ID does not exist