Onderhoud preventief of periodiek uitvoeren

Het, al dan niet preventief, onderhoud van uw gereedschap of tuin- en parkmachines is belangrijk om deze optimaal te kunnen blijven gebruiken. Bij Technigroen kunt u terecht voor grootschalig of kleinschalig onderhoud en reparaties van uw gereedschap en tuin- en parkmachines. Alles is mogelijk wij proberen met de klant mee te denken.

Voor een winterbeurt, kleine of grote werkzaamheden aan uw tuin of parkmachine kunnen wij een vrijblijvende prijsopgave uitbrengen. Wil je meer informatie en of een afspraak plannen neem dan contact met ons op via info@technigroen.nl of bekijk onze contactpagina hier.

onderhoud
onderhoud

Ervaren monteurs

Storingen en defecten worden door onze ervaren monteurs op locatie bij u verholpen of u maakt gebruikt van onze haal en brengservice waarmee we uw materieel komen ophalen voor onderhoud in onze werkplaats. Uiteraard altijd op een moment dat het u goed uitkomt zodat uw eigen werkzaamheden hier zo min mogelijk last van hebben. Wanneer dit mogelijk is gebruiken wij altijd de originele onderdelen voor het onderhoud of de reparatie. Uiteraard ontvangt u een gespecificeerde factuur waarop de werkzaamheden duidelijk omschreven zijn.

Ook voor het onderhoud aan uw aanhanger bent u bij Technigroen aan het juiste adres.

Naast periodiek onderhoud of inspectie van uw aanhanger kunnen wij ook kleine of grote reparaties aan uw aanhanger uitvoeren. Over het algemeen kunt u de aanhanger dezelfde dag weer ophalen bij kleinere reparaties of keuringen. Bij grotere defecten kan dit langer duren en kunt u gebruik maken van een huur-aanhanger.

Naast de mechanische en draaiende delen van de aanhanger is er uiteraard ook aandacht voor de verlichting en elektra van de aanhanger

onderhoud aanhanger

In- en verkoop

Wij hebben een uitgebreid assortiment van nieuwe en gebruikte tuin- en parkmachines

Vakmanschap en kwaliteit

Gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en service aan uw machine

Snelle levering

Reparatie of onderdelen nodig van uw machine bij ons heeft u korte lijnen en een vast contactpersoon

BEKIJK VANDAAG NOG ONS AANBOD IN DE WEBSHOP

Reparatie

Vooraf word er altijd eerst besproken wat er gerepareerd dient te worden, mochten de monteurs gebreken tegenkomen zullen we altijd met u overleggen!

Verzending

Bestellingen boven €100 worden gratis verzonden!
Wilt u een machine laten verzenden? Ook dat is mogelijk bel voor de mogelijkheden.

Onze partners

BEKIJK VANDAAG NOG ONS AANBOD MACHINES IN DE WEBSHOP

U VINDT ONS MET #TECHNIGROEN OP INSTAGRAM!
U VINDT ONS MET #TECHNIGROEN OP FACEBOOK!

ONTMOET ONS TEAM!