Toro 4010 Tuinmachines en Parkmachines

Toro 4010

Als je een professionele landschap onderhoudsbedrijf runt of als je als landschapsarchitect werkt. Dan is het belangrijk om te investeren in een betrouwbare machine die efficiënt werkt. En een breed scala aan taken kan uitvoeren. De Toro 4010 is zo’n machine die aan deze eisen voldoet. Het biedt talloze functies. En voordelen voor professionele landschapsonderhouders. Deze machine maakt jouw werk een stuk gemakkelijker. Denk aan een automatisch omkeermechanisme. Een hydraulische motor voor het hydraulisch systeem. Maar vooral ook het tractie systeem. Met deze smart power is deze machine veilig en efficiënt.

toro
toro

Krachtige prestaties

Met een 3-cilinder dieselmotor van 40 pk heeft de Toro 4010 voldoende vermogen om de zwaarste taken uit te voeren. Als je bijvoorbeeld dik gras moet maaien of zware ladingen moet verplaatsen. Dan kan deze machine dit gemakkelijk aan. Bovendien heeft de Toro 4010 een vierwielaandrijving. Dit zorgt voor betere tractie op oneffen terrein en hellingen. De smart power van de Toro Groundsmasters zijn ongeëvenaard voor vuile omstandigheden. Het enige waar jij je nog druk om moet maken is of de maaimessen constant scherp zijn.

Veelzijdige functies

Een ander groot voordeel van de De Toro 4010 is dat het een zeer veelzijdige machine is. Het is uitgerust met een 3-puntshefinrichting. En kan een verscheidenheid aan aanbouwdelen dragen. Zoals een maaimachine, een sneeuwploeg of een palletvork. Hierdoor kun je de machine aanpassen aan de specifieke behoeften van jouw project. Dit maakt de machine niet alleen veelzijdig. Het maakt ook de machine veilig, efficiënt en kosteneffectief.

toro
toro

Comfortabel werken

De Toro 4010 is ontworpen met het comfort van de bestuurder in gedachten. Als je lange werkdagen maakt, dan is het belangrijk dat je comfortabel kunt werken. De Toro Groundsmasters heeft daarom een geveerde stoel die schokken absorbeert. Maar ook de bestuurder beschermt tegen trillingen bij heftige en vuile omstandigheden. Deze machine werkt met een elektrische systeem. Het dashboard is daardoor goed georganiseerd en gemakkelijk af te lezen. En de bedieningselementen zijn gemakkelijk te bereiken en te gebruiken. Dit komt door het geavanceerde elektrische systeem. Dit alles maakt het werken met deze machine veilig. En zorgt voor een comfortabele ervaring voor jou als bestuurder.

Duurzaam & Betrouwbaar

Als je investeert in een machine voor professionele landschapsonderhoud. Dan wil je er zeker van zijn dat deze lang meegaat. De Toro 4010 is gebouwd met duurzaamheid en betrouwbaarheid in gedachten. De machine heeft een robuuste constructie. En is ontworpen om bestand te zijn tegen de zwaarste omstandigheden terwijl de motor koel blijft. Bovendien heeft de machine een gemakkelijk toegankelijke motor. Hierdoor is er een transmissie voor eenvoudig onderhoud en reparatie. Dit zorgt voor een lange levensduur van de machine en minimaliseert de stilstandtijd. Dit kan handig zijn bij het werken in vuile omstandigheden.

toro
toro

Conclusie

Ben je op zoek bent naar een krachtige en veelzijdige machine voor professionele landschapsonderhoud? Dan is de Toro Groundsmasters zeker een machine die je moet overwegen. Met zijn krachtige prestaties, veelzijdige functies, comfortabele werkomgeving en duurzaamheid. Is het een betrouwbare keuze voor elke professional die op zoek is naar een machine die aan zijn of haar eisen voldoet.

Bovendien biedt de Toro 4010 een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding in vergelijking met andere machines op de markt. Het biedt een hoog niveau van prestaties en functies tegen een redelijke prijs. Dit maakt het een aantrekkelijke keuze voor elk bedrijf dat op zoek is naar een investering. Dit zal zijn waarde behouden en efficiëntie bieden op de lange termijn.

In- en verkoop

Wij hebben een uitgebreid assortiment van nieuwe en gebruikte tuin- en parkmachines

Vakmanschap en kwaliteit

Gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en service aan uw machine

Snelle levering

Reparatie of onderdelen nodig van uw machine bij ons heeft u korte lijnen en een vast contactpersoon

Reparatie

Vooraf word er altijd eerst besproken wat er gerepareerd dient te worden, mochten de monteurs gebreken tegenkomen zullen we altijd met u overleggen!

Verzending

Bestellingen boven €100 worden gratis verzonden!
Wilt u een machine laten verzenden? Ook dat is mogelijk bel voor de mogelijkheden.

Onze partners

BEKIJK VANDAAG NOG ONS AANBOD IN DE WEBSHOP

U VINDT ONS MET #TECHNIGROEN OP INSTAGRAM!
U VINDT ONS MET #TECHNIGROEN OP FACEBOOK!

Feed with such ID does not exist