Robotmaaier aanschaffen?

Robotmaaier

Elk stukje gras op gelijke lengte krijgen en ervoor zorgen dat elk gebied gemaaid is kan vervelend zijn. Met slechte weersomstandigheden is het helemaal een behoorlijke klus.

Zoals de naam al doet vermoeden, doen robotmaaiers deze klus voor u. Ze bewegen zich door de hele tuin, maaien het gras op gelijke lengte en navigeren over lastig terrein terwijl u achterover leunt en ontspant.

Afhankelijk van uw tuintype kunnen verschillende maaiers beter werken dan andere. Als u bijvoorbeeld een grote tuin heeft, wilt u een grote grasmaaier met voldoende batterijduur. Als u een kleine maar heuvelachtige tuin heeft, heeft u een maaier nodig met veel kracht en wielen met veel grip.

De bladbreedte is belangrijk voor de snelheid waarmee kan worden gemaaid. Daarnaast hebben robotmaaiers ook andere functies, zoals de mogelijkheid om de maaier op afstand te bedienen met uw smartphone.

Er zijn inmiddels veel verschillende grote merken die robotmaaiers hebben ontwikkeld. Denk bijvoorbeeld eens aan giganten als John Deere en Honda. Hiermee heeft u erg veel keuze tussen verschillende robotmaaiers die op de markt zijn.

robotmaaier
robotmaaier
robotmaaier

Service

Robotmaaiers hebben veel minder service- en onderhoudsvereisten dan conventionele grasmaaiers. Het zijn mechanisch veel eenvoudiger machines, met minder onderdelen die defect kunnen raken.

Er zijn echter een aantal belangrijke dingen die gedaan kunnen worden om uw robotmaaier in perfecte staat te houden. Deze omvatten de regelmatige reiniging van uw machine en het vervangen van de messen en de batterij wanneer nodig.

Mocht uw robotmaaier ook in extreem weer worden gebruikt, dan is het natuurlijk verstandig om hier ook extra onderhoud voor te laten doen om schade te voorkomen. Onze experts hebben hier veel ervaring mee en zorgen ervoor dat uw robotmaaier zo goed mogelijk blijft werken voor een lange tijd.

In- en verkoop

Wij hebben een uitgebreid assortiment van nieuwe en gebruikte tuin- en parkmachines

Vakmanschap en kwaliteit

Gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en service aan uw machine

Snelle levering

Reparatie of onderdelen nodig van uw machine bij ons heeft u korte lijnen en een vast contactpersoon

Onderhoudsservice robotmaaier

robotmaaier

Onderhoud robotmaaier

Ons onderhouds- en reparatieteam kan u helpen om uw robotmaaier regelmatig schoon te maken om te voorkomen dat zich grasresten rond de bewegende delen ophopen, zoals het maaimechanisme en de wielen. Opbouw van grasresten in de loop van de tijd kan de snijprestaties en mobiliteit van uw robotmaaier verslechteren. Het kan ook leiden tot overmatige slijtage van de machine, waardoor de levensduur van de onderdelen wordt verkort.

Door regelmatig onderhoud te laten doen is dit niet nodig en zal u niet snel een nieuwe robotmaaier aan te hoeven schaffen. Mocht u toch problemen krijgen met uw robotmaaier, dan staan we altijd voor u klaar om uw probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

Reparatie

Vooraf word er altijd eerst besproken wat er gerepareerd dient te worden, mochten de monteurs gebreken tegenkomen zullen we altijd met u overleggen!

Verzending

Bestellingen boven €100 worden gratis verzonden!
Wilt u een machine laten verzenden? Ook dat is mogelijk bel voor de mogelijkheden.

Onze partners

BEKIJK VANDAAG NOG ONS AANBOD IN DE WEBSHOP

U VINDT ONS MET #TECHNIGROEN OP INSTAGRAM!
U VINDT ONS MET #TECHNIGROEN OP FACEBOOK!

Feed with such ID does not exist