Monteur tuin- en parkmachines (32-40 uur)

Als je een bescheiden gazonnetje voor of achter je huis hebt, kom je met een handgrasmaaier een heel eind om het gras te kortwieken. Maar onze opdrachtgevers – vooral gemeentes en groenaannemers – hebben vaak wat meer vierkante meters om te onderhouden. Om hun werk leuker, beter en lichter te maken, komen ze bij Technigroen voor de beste en krachtigste tuin- en parkmachines. Dat zijn flinke en behoorlijk complexe machines die regelmatig zorg en aandacht nodig hebben en soms gerepareerd moeten worden. Als jij graag sleutelt aan deze machines en toe bent aan een leuke, veelzijdige baan bij een jong bedrijf, maken we heel graag kennis met je!

Wat ga je doen?

Als monteur tuin- en parkmachines zorg je dat deze machines in topconditie (terug) naar onze klanten gaan. De ene keer gaat het om machines die wij hebben ingekocht. Jij loopt ze volledig na en als het nodig is vervang je onderdelen, zodat ze in perfecte staat de verkoop in kunnen. Maar je kunt er ook op rekenen dat onze klanten hun machines aan jouw handige handen toevertrouwen. Vergelijk het met auto’s: eens in de zoveel tijd hebben ze een beurt nodig om te zorgen dat ze goed blijven draaien.

Natuurlijk gaat er ook weleens iets stuk aan machines, zelfs aan machines die van ons komen. Het blijft tenslotte techniek. Geen nood: jij stelt een diagnose, waarna je de nodige reparatie(s) uitvoert of storing oplost. Als het een machine van een klant betreft, overleg je daar eerst mee, want uiteindelijk moet de klant akkoord geven. Het is belangrijk dat je je kunt verplaatsen in de klant en actief meedenken mag zeker. Jij bent tenslotte de kenner en klanten – en wij! – stellen het alleen maar op prijs als je proactief en oplossingsgericht bent.

Je bent het vaakst actief in onze ruime, goed uitgeruste werkplaats in Amersfoort. Maar het komt ook weleens voor dat je bij de klant op bezoek moet om reddend op te treden. Dan pak je de servicebus en verhelp je het probleem – of verricht je het onderhoud – op locatie. Zo kom je nog eens ergens.

Wat moet er in jouw gereedschapskist zitten?

Ons wensenlijstje:

  • Je hebt een relevante opleiding in technische richting afgerond, op minimaal mbo-niveau.
  • Je hebt technisch inzicht en ook affiniteit met techniek en maaimachines. Je hoeft echt nog niet alles te weten, maar kennis van hydrauliek en elektra heb je wel nodig.
  • Je hebt een servicegerichte instelling, bent klantvriendelijk en hebt een representatief voorkomen. Dat vinden we belangrijk, want je hebt behoorlijk veel klantcontact.
  • Als het moet, kun je prima zelfstandig uit de voeten. Maar bij voorkeur ben je tegelijkertijd een teamspeler.
  • Met jouw positieve instelling vind je bijna overal een oplossing voor.

Dit hebben we te bieden

  • Je krijgt een gevarieerde baan binnen een jong en kerngezond bedrijf.
  • Als jij je van je beste kant laat zien, heb je bij ons alle ruimte om door te groeien.
  • Je kunt rekenen op een prima salaris dat past bij je opleiding en ervaring.
  • Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals je pensioen, zijn goed geregeld.
  • Je collega’s zijn fijne, sociale mensen die graag van elkaar leren en hun kennis graag delen om jou verder te helpen.

Iets voor jou?

Interesse in deze mooie baan? Neem dan contact op 06 2218 8944 of info@technigroen.nl. Als je nog vragen hebt over deze functie, mag je hem ook gerust bellen, appen of mailen.

Dit is Technigroen

Gemeentes en groenaannemers vertrouwen op de machines en voertuigen van Technigroen. Van cirkel-, gazon-, kooi- of klepelmaaiers tot aan quads, tractors, bladvegers, klepelbakken, branders, bladblazers, aanhangwagens, borstelmachines, kettingzagen, duwmaaiers en nog veel meer. Wij verkopen deze machines, maar zorgen ook dat ze in goede conditie blijven door goed en tijdig onderhoud uit te voeren. We hebben nu al een uitstekende naam opgebouwd en staan bekend om onze heldere communicatie en klantgerichtheid. Als jij ook zo in de wedstrijd zit, ben je van harte welkom om daar je bijdrage aan te komen leveren!

Bekijk onze andere vacatures

Administratief Medewerker 32-40 uur

Medewerker marketing en communicatie (32-40 uur)

Werkplaatscoördinator (32-40 uur)