Tuin en park machines

Tuin- en park machines

Ben je op zoek naar tuin en park machines om jouw gazon, tuin of zelfs park te onderhouden? Dan ben je hier bij Technigroen aan het juiste adres.

Je vindt hier een breed assortiment aan zowel nieuwe tuin en park machines als aan occasions, die natuurlijk ook nog in zeer goede staat zijn en onderhouden zijn door onze experts. Elke machine is door Technigroen uitgebreid controleerd en is nog perfect werkzaam.

Er zijn zeer veel tuin en park machines op de markt, maar wij verkopen alleen tuingereedschap van de allerbeste merken. Zoals John Deere, Toro, Stihl, Yamaha, Honda, Kawasaki en nog meer. Door onze jarenlange opgebouwde expertise hebben we ervaring met al deze merken en een grote diversiteit aan machines, waardoor we problemen sneller herkennen en kunnen oplossen.

tuin en park machines
tuinmachine huren

Service

Je gazon of tuin op zijn best houden is nog nooit zo eenvoudig geweest als met de tuinmachines en parkmachines van Technigroen. Of je nu een doe-het-zelver bent of een professionele hovenier, wij bieden kwaliteitsvolle tuinproducten aan tegen geweldige prijzen aan klanten in heel Nederland.

Je vindt gazonmaaiers en trimmers tot blazers, elektrisch gereedschap, kettingzagen en nog veel meer.

Met ons onderhouds- en reparatieteam voor tuingereedschap kunnen we je tuingereedschap en tuinmachines weer naar behoren laten presteren. Onderhoud, reparaties of reserveonderdelen; wij kunnen het allemaal voor je regelen.

Mocht je op zoek zijn naar een specifiek model of onderdeel, stuur ons dan een bericht, zelfs al zie je dit niet op onze website staan. De kans is groot dat we dit onderdeel in de toekomst wel voor je kunnen vinden!

In- en verkoop

Wij hebben een uitgebreid assortiment van nieuwe en gebruikte tuin- en parkmachines

Vakmanschap en kwaliteit

Gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en service aan uw machine

Snelle levering

Reparatie of onderdelen nodig van uw machine bij ons heeft u korte lijnen en een vast contactpersoon

Onderhoudsservice robotmaaier

onderhoud tuin- en park machines

Onderhoudsservice

Met ons onderhouds- en reparatieteam voor tuingereedschap kunnen we je tuingereedschap en tuinmachines weer naar behoren laten presteren. Onderhoud, reparaties of reserveonderdelen; wij kunnen het allemaal voor je regelen.

Onze deskundige technici kunnen elke vorm van reparatie uitvoeren of zelfs gewoon uw messen slijpen. Wij doen reparaties en service gedurende het hele jaar door indien nodig. We zorgen er ook voor dat uw tuinmachine aan het begin of het einde van het seizoen een compleet onderhoud krijgt om ervoor te zorgen dat uw gazonmaaier, maaier, tuintractor, heggentrekker, heggenschaar, kettingzaag, cultivator, helmstok/romaaier, grasstrimmer of bosmaaier het hele jaar door in topconditie blijft. November tot februari is een goed moment om uw tuingereedschap langs te brengen voor onderhoud, zodat uw tuinmachine weer allemaal op orde zijn voor het nieuwe seizoen.

Zo hoef je nooit met problemen te blijven zitten, wij lossen het zo snel mogelijk voor je op. Denk ook eens aan periodiek en preventief onderhoud, zodat de machines ook in de toekomst zo goed en efficiënt mogelijk blijven werken en er geen veiligheidsrisico’s ontstaan.

Reparatie

Vooraf word er altijd eerst besproken wat er gerepareerd dient te worden, mochten de monteurs gebreken tegenkomen zullen we altijd met u overleggen!

Verzending

Bestellingen boven €100 worden gratis verzonden!
Wilt u een machine laten verzenden? Ook dat is mogelijk bel voor de mogelijkheden.

Onze partners

BEKIJK VANDAAG NOG ONS AANBOD IN DE WEBSHOP

U VINDT ONS MET #TECHNIGROEN OP INSTAGRAM!
U VINDT ONS MET #TECHNIGROEN OP FACEBOOK!

Feed with such ID does not exist