Aanhanger onderhoud Amersfoort

Je auto breng je regelmatig naar de garage, voor een APK en voor periodiek onderhoud. Je wilt tenslotte veilig op weg. Voor aanhangwagens is er (nog?) geen landelijke APK. Vreemd, want je aanhangwagen heeft grote invloed op de verkeersveiligheid van je auto. Door de weg op te gaan met een aanhanger die een slechte wegligging heeft, stel je jezelf bloot aan onnodige verkeersrisico’s. Ook stel je anderen bloot aan gevaren. Stel je voor dat je tijdens een rit over de snelweg ineens je aanhanger verliest. Daar moet je toch niet aan denken?

Daarom raden we iedereen aan om regelmatig en deskundig onderhoud aan je aanhanger te plegen.

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om het onderhoud aan je aanhangwagen zelf uit te voeren. Zoals gezegd, er is geen landelijke APK, dus niemand die het je kan verbieden. De kans is echter groot dat je iets over het hoofd ziet.

Bij Technigroen in Amersfoort kunnen we je deze zorg uit handen nemen. Periodiek onderhoud (op afspraak) hoeft slechts een dag te kosten. ’s Ochtends breng je de aanhanger bij onze vestiging in Amersfoort en ’s avonds is je aanhanger in perfect onderhouden staat weer op te halen. En mochten we een groot probleem aantreffen, waar we wat langer de tijd voor nodig hebben, dan kun je een van onze huur-aanhangers gebruiken. Zo zorgen we ervoor dat je veilig kunt doorwerken.

aanhanger onderhoud amersfoort
aanhanger onderhoud amersfoort

Waar kijken we naar bij aanhanger onderhoud?

Natuurlijk check je zelf regelmatig de bandenspanning. Al is het maar omdat te zachte banden zorgen voor een hoger brandstofverbruik. Toch nemen we de banden bij de onderhoudsbeurt aan je aanhanger ook mee. We controleren behalve de bandenspanning ook de diepte van het profiel en inspecteren de bande op slijtage, scheurtjes en andere beschadigingen.

Verder controleren we onder meer de handrem van je aanhanger en (indien aanwezig) de oplooprem. We zorgen dat de koppeling veilig  en inspecteren de verlichting en eventuele elektra die in de aanhanger aanwezig is. Ook de opbouw ontsnapt niet aan de blik van onze deskundige monteurs. Denk aan de bevestiging van handgrepen, de conditie van de lengtedriehoeken en zijreflectoren en de kwaliteit van de bodem van je aanhanger.

Om te garanderen dat we bij de inspectie van je aanhanger niets over het hoofd zien, hanteren we bij het onderhoud de BOVAG-checklist met tientallen controlepunten.

Na het onderhoud ontvangt je van ons een gespecificeerde rapportage over de conditie van uw aanhanger. Mochten we –met jouw toestemming- reparaties hebben uitgevoerd, dan zijn deze heel makkelijk terug te vinden op de gespecificeerde factuur.

Indien gewenst kunnen we je ook een voorstel doen voor meerjarig periodiek onderhoud.

In- en verkoop

Wij hebben een uitgebreid assortiment van nieuwe en gebruikte aanhangers

Vakmanschap en kwaliteit

Gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en service aan uw machine

Snelle levering

Reparatie of onderdelen nodig van uw machine bij ons heeft u korte lijnen en een vast contactpersoon

Maak een afspraak voor aanhanger onderhoud in Amersfoort

aanhanger onderhoud amersfoort

Maak van het onderhoud van uw aanhanger geen ondergeschoven kindje en plan het periodiek onderhoud van je aanhanger direct in. Maak vandaag nog een afspraak voor inspectie en onderhoud aan uw aanhanger bij onze vestiging in Amersfoort zodat je altijd met een gerust hart op pad kunt.

Reparatie

Vooraf word er altijd eerst besproken wat er gerepareerd dient te worden, mochten de monteurs gebreken tegenkomen zullen we altijd met u overleggen!

Verzending

Bestellingen boven €100 worden gratis verzonden!
Wilt u een machine laten verzenden? Ook dat is mogelijk bel voor de mogelijkheden.

Onze partners

BEKIJK VANDAAG NOG ONS AANBOD IN DE WEBSHOP

U VINDT ONS MET #TECHNIGROEN OP INSTAGRAM!
U VINDT ONS MET #TECHNIGROEN OP FACEBOOK!

Feed with such ID does not exist