Aanhanger kopen Amersfoort

Een aanhanger kopen, dat doe je niet elke dag. Wanneer je een aanhanger wilt kopen zit je altijd goed bij Technigroen uit Amersfoort.  Wij verkopen zowel nieuwe als tweedehands aanhangers. Daardoor kun je ook met een wat beperkter budget bij ons een goede aanhanger kopen. We denken graag met je mee bij de keuze voor de juiste aanhanger.

Welk soort aanhanger kopen?

Een van de eerste dingen waar je over moet nadenken is het formaat aanhanger dat je wilt. Een grote aanhanger is handig als je veel moet vervoeren, maar daar heb je een rijbewijs BE voor nodig. Misschien is een kleinere aanhanger, waarvoor een rijbewijs B voldoet, geschikter voor jouw behoefte. Een ander punt om over na te denken is of je een kap over je aanhanger wilt hebben. Het voordeel van een kap is dat je lading beschermd is tegen weer en wind. Het nadeel is echter wel dat de kap veel wind vangt. Dat betekent dat je bij stevige wind risico loopt wanneer je met een onbeladen aanhanger de weg op gaat.

Een andere belangrijke vraag voor groene professionals is of je een kiepfunctie wilt. Wij raden dit aan wanneer je vaak grond of aarde moet verplaatsen. Het kost misschien iets meer, maar het scheelt een hoop rugklachten…

aanhanger kopen amersfoort
aanhanger kopen amersfoort

Kun je een aanhanger tweedehands kopen?

In de omgeving van Amersfoort zijn over het algemeen meerdere particulieren die hun aanhanger te koop aanbieden.  Maar kun je er wel van op aan dat je een aanhanger koopt die veilig is en waar je nog jaren plezier van hebt?

Een aanhanger is een echt gebruiksvoorwerp. Waar we het niet raar vinden dat iemand zijn of haar auto met de grootst mogelijk zorg onderhoudt, zie je eigenlijk nooit iemand op zondag de aanhanger in de was zetten. Er is ook geen landelijke APK voor aanhangers waar je op kunt vertrouwen. We kunnen ons dan ook voorstellen dat je wat huiverig bent om een occasion aan te schaffen.

In- en verkoop

Wij hebben een uitgebreid assortiment van nieuwe en gebruikte aanhangers

Vakmanschap en kwaliteit

Gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en service aan uw machine

Snelle levering

Reparatie of onderdelen nodig van uw machine bij ons heeft u korte lijnen en een vast contactpersoon

Nieuw of tweedehands aanhanger: altijd in goede conditie

aanhanger kopen amersfoort

Als particulier die slechts af en toe een lading moet vervoeren kun je dat risico misschien nog wel nemen. Maar als professional kun je het je niet veroorloven dat je aanhanger, jouw werkpaard, ineens uitvalt. Als professional heb je een aanhanger nodig waar je op kunt bouwen.

Wanneer je veilig een aanhanger wilt kopen in Amersfoort, is Technigroen jouw betrouwbare partner.

Alle door ons aangeboden aanhangers zijn door ons team van vakkundige monteurs geïnspecteerd. Eventueel achterstallig onderhoud is door ons hersteld en waar nodig hebben we reparaties uitgevoerd en onderdelen vervangen.

Onze deskundige inspectie gaat verder dan een snelle inspectie op roestvorming. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies waar we op moeten letten. We controleren niet alleen de mechanische en draaiende delen van de aanhanger (as, remmen, wiellagers frame enzovoort), maar ook de elektra en verlichting is in tiptop conditie. Dat beloven wij.

Je kunt ervan op aan dat een bij ons gekochte aanhanger veilig en functioneel is. Waar voor je geld, daar geloven we in bij Technigroen.

Reparatie

Vooraf word er altijd eerst besproken wat er gerepareerd dient te worden, mochten de monteurs gebreken tegenkomen zullen we altijd met u overleggen!

Verzending

Bestellingen boven €100 worden gratis verzonden!
Wilt u een machine laten verzenden? Ook dat is mogelijk bel voor de mogelijkheden.

Onze partners

BEKIJK VANDAAG NOG ONS AANBOD IN DE WEBSHOP

U VINDT ONS MET #TECHNIGROEN OP INSTAGRAM!
U VINDT ONS MET #TECHNIGROEN OP FACEBOOK!

Feed with such ID does not exist