Aanhanger onderhoud

Aanhanger onderhoud en reparatie

Technigroen begrijpt het belang van een goede service en reparatie van aanhangers. Wij bieden een breed scala aan aanhanger reparatieservices – wat voor aanhanger het ook is – allemaal uitgevoerd door professioneel opgeleide monteurs met de kennis om de klus in één keer goed te klaren. Wij beschikken over de kennis, het materiaal en de onderdelen om aanhangers zo goed als mogelijk te repareren.

Wij repareren en onderhouden machines van de meest bekende merken als:

John Deere, Toro, Ransomes, Mega, Empas, Axiam, Stihl, Kubota, Grillo, Shibaura, Schliesing, Schouten, Ravo, Nimos, LM Trac, Kawasaki, Honda, Wave, Heatweed, Yamaha.

Tevens kunnen we op aanvraag in vele onderdelen voorzien.

aanhanger onderhoud
aanhanger onderhoud

Aanhangers

Ook voor het onderhoud aan uw aanhanger bent u bij Technigroen aan het juiste adres.

Naast periodiek onderhoud of inspectie van uw aanhanger kunnen wij ook kleine of grote reparaties aan uw aanhanger uitvoeren. Vaak kun je de aanhanger dezelfde dag weer ophalen bij kleinere reparaties of keuringen. Bij grotere defecten kan dit langer duren en kun je gebruik maken van een leen-aanhanger.

Naast de mechanische en draaiende delen van de aanhanger is er uiteraard ook aandacht voor de verlichting en elektra van de aanhanger. Het is uiteraard niet alleen belangrijk om de aanhanger te laten onderhouden en repareren om aan de regels te voldoen, maar vooral om de veiligheid van jezelf en andere te kunnen garanderen.

Je moet er niet aan denken dat een aanhanger ineens los schiet en iemand erbovenop botst. Door de aanhanger jaarlijks te laten controleren en onderhouden kan dit makkelijk worden voorkomen.

In- en verkoop

Wij hebben een uitgebreid assortiment van nieuwe en gebruikte aanhangers

Vakmanschap en kwaliteit

Gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en service aan uw machine

Snelle levering

Reparatie of onderdelen nodig van uw machine bij ons heeft u korte lijnen en een vast contactpersoon

Ervaren monteurs

ervaren monteurs onderhoud aanhangers

Mocht er iets mis zijn en je de aanhanger niet naar ons kunnen komen brengen, dan sturen we een van onze ervaren monteurs langs om het probleem op locatie te verhelpen. Een andere optie is de ophaalservice, waarmee de aanhanger wordt opgehaald en in onze eigen werkplaats wordt gerepareerd. Elke reparatie wordt uitgevoerd met originele onderdelen die uiteraard van hoge kwaliteit zijn. Je bepaalt zelf wanneer je de aanhanger laat ophalen, dus op het moment dat je deze minder hard nodig hebt kun je deze op laten halen voor onderhoud of reparatie.

Al onze monteurs hebben een goede technische opleiding gehad en hebben in de loop der jaren veel ervaring opgedaan met aanhangers van allerlei merken en voor zeer diverse doeleinden. Daarom hebben we voor elk probleem wel een oplossing klaar en weten we precies op welke punten we extra goed moeten letten bij bepaalde modellen. Hierdoor kunnen we de beste service bieden die specifiek gericht is op jouw behoefte.

Technigroen streeft naar duidelijk en transparantie, daarom zul je altijd een duidelijke factuur krijgen waarop alle gedane werkzaamheden zijn gespecificeerd en je exact weet waar je voor betaald.

Duidelijke prijzen

Vooraf krijg je eens prijsopgave van ons, zodat je altijd weet wat een reparatie gaat kosten zodat je zelf kunt bepalen of je dit wel of niet wil laten uitvoeren. Mochten de kosten onverhoopt toch hoger uitvallen dan word je hierover tijdig geïnformeerd.

Reparatie

Vooraf word er altijd eerst besproken wat er gerepareerd dient te worden, mochten de monteurs gebreken tegenkomen zullen we altijd met u overleggen!

Verzending

Bestellingen boven €100 worden gratis verzonden!
Wilt u een machine laten verzenden? Ook dat is mogelijk bel voor de mogelijkheden.

Onze partners

BEKIJK VANDAAG NOG ONS AANBOD IN DE WEBSHOP

U VINDT ONS MET #TECHNIGROEN OP INSTAGRAM!
U VINDT ONS MET #TECHNIGROEN OP FACEBOOK!

Feed with such ID does not exist