Husqvarna 105 robotmaaier <600m2

989.00

Husqvarna 105 Robotmaaier

Nooit meer je gras hoeven maaien, maar lekker kunnen ontspannen in je eigen tuin. Dat kan met de Husqvarna 105 robotmaaier, Deze robotmaaier van het Zweedse topmerk Husqvarna staat garant voor een gazon dat er altijd perfect bij ligt.

Na installatie zorgt de Husqvarna 105 robotmaaier helemaal zelfstandig voor de verzorging van uw gazon. Door de slimme software kiest de robotmaaier elke keer opnieuw zijn weg zodat er geen maailijnen zichtbaar zijn. Bij het maaien snijdt de Husqvarna robotmaaier het gras slechts iets korter. Dit zorgt voor een dichter begroeid gazon dat beter bestand is tegen de steeds warmere zomers.

Het is ook mogelijk dat technigroen de installatie uitvoerd, wilt u een installatie afspraak maken?

 

Artikelnummer: 967645412 Categorie:

Beschrijving

Automatisch maaien onder alle omstandigheden

Voorbij zijn de dagen dat het gazon tijdens regenachtige periodes niet gemaaid kon worden! De Husqvarna 105 is een echt werkpaard dat zijn werk doet in weer en wind. Door de speciaal ontworpen bekleding is deze machine ook in staat tijdens regen stug door te werken.

Ook hellingen schrikken deze automatische maaimachine niet af. De Husqvarna 105 heeft geïntegreerde hellingscompensatietechnieken. Deze stellen de machine in staat om het terrein te herkennen en hellingen (tot 25%) strak te maaien.

De Husqvarna 105 is uitgerust met een moderne Li-ion accu en een bijgeleverd laadstation. Dankzij een uitgekiend ontwerp is het energieverbruik teruggebracht tot het minimum. Op een volgeladen batterij kan de automatische maaier weer 65 minuten vooruit. Opladen kost slechts 50 minuten. In totaal kan de Husqvarna 105 dus maximaal 13 uur per dag zijn werk doen. Is de batterij (bijna) leeg? Dan zoekt de maairobot zelfstandig zijn weg naar het laadstation voor een oplaadbeurt.

 

Husqvarna 105 Robotmaaier is perfect voor stadstuinen

De Husqvarna 105 is geschikt voor tuinen tot maximaal 600m2 en is volledig emissievrij. Verder is deze maaier verrassend stil. Zelfs tijdens de zwaarste klus komt het geluidsniveau niet boven de 61dB uit. Dit is te vergelijken met een rustig gevoerde conversatie, of met een (rustige) kantooromgeving.

Deze eigenschappen maken deze robotmaaier perfect voor wie zijn of haar kleinere tuin wil maaien zonder dat de buren er last van hebben. Bovendien kun je met de ingebouwde timer zelf aangeven op welke tijden deze volautomatische grasmaaier zijn werk mag doen.

 

Titel

Ga naar de bovenkant