John Deere 1515 maaimachine

John Deere 1515

De John Deere 1515 maaier is ontworpen voor het onderhoud van grote groene gebieden en is uitgerust met geavanceerde functies voor een efficiëntere maaiervaring.

De 1515 maaier heeft een 3-cilinder dieselmotor met een vermogen van 37,3 kW (50 pk) en hydrostatische aandrijving, waardoor soepel gemanoeuvreerd kan worden op steile hellingen en moeilijk begaanbaar terrein. Hij heeft een maaibreedte van 3,3 meter en kan gras maaien bij snelheden tot 11 km/u.

De John Deere 1515 heeft een Quick Adjust maaisysteem waarmee de maaihoogte zonder gereedschap kan worden aangepast. Dit kenmerk is voordelig bij het maaien van grotere oppervlakken, omdat het onderbrekingen tot een minimum beperkt en de productiviteit van de bestuurder verhoogt.

De maaier heeft een geavanceerd hydraulisch stuursysteem dat een betere controle mogelijk maakt. Het systeem is ontworpen voor soepel en nauwkeurig sturen, zelfs bij hoge snelheden, waardoor manoeuvreren moeiteloos gaat.

toro
toro

Een van de beste maaimachines

De John Deere 1515 maaier heeft diverse praktische voorzieningen, zoals een bestuurdersstoel met verstelbare armleuningen en geïntegreerde veiligheidsgordel. Bovendien biedt hij een optionele airconditioning en verwarming voor extra comfort tijdens lange werktijden.

Kortom de John Deere 1515 maaier is een machine die is ontworpen voor het snel en efficiënt maaien van grotere groene gebieden. Hij biedt geavanceerde functies en innovatieve technologieën, die zorgen voor ongeëvenaarde prestaties en comfort voor de bestuurder.

In- en verkoop

Wij hebben een uitgebreid assortiment van nieuwe en gebruikte tuin- en parkmachines

Vakmanschap en kwaliteit

Gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en service aan uw machine

Snelle levering

Reparatie of onderdelen nodig van uw machine bij ons heeft u korte lijnen en een vast contactpersoon

Reparatie

Vooraf word er altijd eerst besproken wat er gerepareerd dient te worden, mochten de monteurs gebreken tegenkomen zullen we altijd met u overleggen!

Verzending

Bestellingen boven €100 worden gratis verzonden!
Wilt u een machine laten verzenden? Ook dat is mogelijk bel voor de mogelijkheden.

Onze partners

BEKIJK VANDAAG NOG ONS AANBOD IN DE WEBSHOP

U VINDT ONS MET #TECHNIGROEN OP INSTAGRAM!
U VINDT ONS MET #TECHNIGROEN OP FACEBOOK!

Feed with such ID does not exist