Grasmaaier onderhoud

Een professionele grasmaaier is niet goedkoop in de aanschaf. Logisch dus, dat u deze machine zo goed mogelijk wilt verzorgen. Daarom checkt u met enige regelmaat of er nog voldoende olie in de grasmaaier aanwezig is en controleert u geregeld of de bandenspanning klopt.

Het goed onderhouden van een professionele grasmaaier vraagt echter meer dan dat. De ervaren monteurs van Technigroen zijn u daarbij graag behulpzaam. Of u nu een cirkelmaaier heeft of een gazonmaaier, een kooi- of een klepelmaaier, wij hebben alle expertise in huis die nodig is om uw grasmaaier gezond te houden.

Preventief grasmaaier onderhoud

Niets zo vervelend als een grasmaaier die aan het begin van het seizoen dienst weigert. Voorkom dat uw grasmaaier stilvalt op het moment dat u hem het hardste nodig hebt door planmatig en periodiek preventief onderhoud te plegen aan uw grasmaaier.

Gebruik de winter, wanneer het gras toch niet groeit voor het grotere onderhoud aan uw grasmaaier. Na een door onze vakkundige monteurs uitgevoerde winterbeurt is uw grasmaaier weer in tip-top conditie om het komend jaar weer topprestaties te leveren. Niet alleen voorkomt u met regelmatig grasmaaier onderhoud dat deze op onhandige momenten uitvalt, u verlengt er ook nog eens de levensduur mee. Daarmee bespaart u fors op de jaarlijkse kapitaallasten waardoor u onder de streep meer overhoudt.

aanhanger onderhoud
aanhanger onderhoud

Onvoorzien onderhoud en reparaties aan uw grasmaaier

Wanneer u veel van uw grasmaaier vergt, treedt slijtage op. Hoe goed uw maaier ook onderhouden is, het blijft een machine die veel te verduren heeft. Bij het preventief onderhoud zullen we veel storingen kunnen voorkomen, door op tijd bepaalde onderdelen te vervangen. Wij gebruiken hierbij altijd zoveel mogelijk originele onderdelen. Dat scheelt reparaties gedurende de rest van het jaar.

Mocht uw grasmaaier onverhoopt toch uitvallen, dan kunnen onze monteurs u ter plekke te hulp schieten. Veel storingen en defecten kunnen door onze ervaren en vakkundige monteurs in het veld prima worden verholpen. Is sprake van een lastiger technisch probleem dan halen we uw grasmaaier op om deze in onze werkplaats te herstellen.  Doordat we veel reserve-onderdelen op voorraad hebben kunnen we uw grasmaaier meestal binnen een dag weer aan het werk krijgen.

In- en verkoop

Wij hebben een uitgebreid assortiment van nieuwe en gebruikte aanhangers

Vakmanschap en kwaliteit

Gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en service aan uw machine

Snelle levering

Reparatie of onderdelen nodig van uw machine bij ons heeft u korte lijnen en een vast contactpersoon

Ervaren monteurs

ervaren monteurs onderhoud aanhangers

Tip voor het onderhoud aan uw grasmaaier

Wanneer u het onderhoud aan uw grasmaaier door Technigroen wilt laten uitvoeren maakt u de keuze voor kwaliteit. Om het maximale uit het onderhoud te halen is het verstandig om uw grasmaaier zo snel mogelijk na de laatste maaibeurt naar onze werkplaats te brengen.

Hoe langer u daarmee wacht, hoe langer aangekoekte grasresten en dergelijke op de snijbladen en andere onderdelen van uw maaier blijven zitten. Dat zorgt voor onnodige roestvorming en slijtage. Na het onderhoud is uw machine helemaal schoon en hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken.

Waarom kiezen voor technigroen voor het onderhoud aan uw grasmaaier

Behalve de handige centrale ligging van onze werkplaats in Amersfoort hebben we bij Technigroen nog een aantal troefkaarten. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in alle soorten grasmaaiers en hebben een passie voor hun vak. Als er even niets te repareren valt, zitten ze met hun neus in de vakliteratuur om geen enkele ontwikkeling in de branche te missen. We weten dus precies wat er speelt op het gebied van producten en technische ontwikkeling.

Maar technische know-how is één ding, minstens zo belangrijk is de klantgerichtheid. Technigroen staat onder haar klanten bekend als echte partner: iemand die met u meedenkt, helder en open communiceert en net even dat stapje extra zet.

Wilt u ook het beste onderhoud aan uw grasmaaier? Neem dan contact met ons op voor een (onderhouds-)afspraak. Dat kan telefonisch (033-785 34 87) of per email: info@technigroen.nl

Reparatie

Vooraf word er altijd eerst besproken wat er gerepareerd dient te worden, mochten de monteurs gebreken tegenkomen zullen we altijd met u overleggen!

Verzending

Bestellingen boven €100 worden gratis verzonden!
Wilt u een machine laten verzenden? Ook dat is mogelijk bel voor de mogelijkheden.

Onze partners

BEKIJK VANDAAG NOG ONS AANBOD IN DE WEBSHOP

U VINDT ONS MET #TECHNIGROEN OP INSTAGRAM!
U VINDT ONS MET #TECHNIGROEN OP FACEBOOK!

Feed with such ID does not exist