Werkplaatscoördinator
(32-40 uur)

Technigroen (bouwjaar 2019) bestaat nog niet zo heel lang, maar voor steeds meer opdrachtgevers zijn we onmisbaar. Gemeentes en groenaannemers weten ons steeds beter te vinden voor tuin- en parkmachines van de beste kwaliteit. Dat zijn imposante machines die eens in de zoveel tijd aandacht en liefde – of zelfs een reparatie – nodig hebben. Daarvoor zorgen de toppers van onze werkplaats. Om te zorgen dat het werk hier gesmeerd blijft verlopen, zijn we op zoek naar een werkplaatscoördinator. Iets voor jou? Dan drinken we graag een kop koffie of iets anders met je!

Wat ga je doen?

Als je een beetje handig bent, kun je een eenvoudige handgrasmaaier prima zelf onderhouden. Maar de machines die wij verkopen, zijn niet heel eenvoudig. Dat zijn krachtige en soms complexe machines die zijn opgebouwd uit een groot aantal onderdelen. Onze monteurs weten er alles van. Maar een collega die op de werkplaats de lijnen uitzet, is bij ons méér dan welkom.

Als werkplaatscoördinator ben jij de schakel tussen werkplaats en klant. Je staat klanten te woord – fysiek, telefonisch en per mail – en adviseert ze over kosten en het onderhoud, maar je maakt ook werkorders voor de monteurs. De werkplaats is jouw domein en jij zorgt dat alles hier soepel verloopt. Het is niet nodig dat je zelf sleutelt aan de machines, maar als je de technische knowhow hebt, mag dat natuurlijk wel.

In deze rol heb je de leiding over [aantal] gedreven en vaardige monteurs. Jij houdt het overzicht, houdt de planningen in de gaten en vindt, in goed overleg met je collega’s en onze klanten, voor elke situatie wel een oplossing.

Wat moet er in jouw gereedschapskist zitten?

Ons wensenlijstje:

  • Je hebt een relevante opleiding in technische richting afgerond, op minimaal mbo-niveau.
  • Je hebt technisch inzicht en ook affiniteit met techniek.
  • Je hebt een servicegerichte instelling, bent klantvriendelijk en hebt een representatief voorkomen. Dat vinden we belangrijk, want je hebt behoorlijk veel klantcontact.
  • Je bent een echte teamspeler en weet je collega’s te motiveren.
  • Met jouw positieve instelling vind je bijna overal een oplossing voor.

Dit hebben we te bieden

  • Je krijgt een gevarieerde baan binnen een jong en kerngezond bedrijf.
  • Als jij je van je beste kant laat zien, heb je bij ons alle ruimte om door te groeien.
  • Je kunt rekenen op een prima salaris dat past bij je opleiding en ervaring.
  • Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals je pensioen, zijn goed geregeld.
  • Je collega’s zijn fijne, sociale mensen die graag van elkaar leren en hun kennis graag delen om jou verder te helpen.

Iets voor jou?

Interesse in deze mooie baan? Neem dan contact op 06 2218 8944 of info@technigroen.nl. Als je nog vragen hebt over deze functie, mag je hem ook gerust bellen, appen of mailen.

Dit is Technigroen

Gemeentes en groenaannemers vertrouwen op de machines en voertuigen van Technigroen. Van cirkel-, gazon-, kooi- of klepelmaaiers tot aan quads, tractors, bladvegers, klepelbakken, branders, bladblazers, aanhangwagens, borstelmachines, kettingzagen, duwmaaiers en nog veel meer. Wij verkopen deze machines, maar zorgen ook dat ze in goede conditie blijven door goed en tijdig onderhoud uit te voeren. We hebben nu al een uitstekende naam opgebouwd en staan bekend om onze heldere communicatie en klantgerichtheid. Als jij ook zo in de wedstrijd zit, ben je van harte welkom om daar je bijdrage aan te komen leveren!

Bekijk onze andere vacatures

Monteur tuin- en parkmachines
(32-40 uur)

Medewerker marketing en communicatie (32-40 uur)

Administratief medewerker
(32-40 uur)