Tuin en park machines kopen?

Tuin en park machines kopen?

Bij Technigroen vind je een compleet assortiment aan tuin- en park machines om een tuin of park vakkundig te onderhouden.

Tuin- en park machines kopen? Tuin- en park machines kopen is eenvoudig online te doen bij Technigroen. Je vindt hier een breed assortiment aan tuin- en park machines voor de beste prijzen.

Waarom tuin- en park machines kopen? Aan het onderhoud van tuinen of parken wil je natuurlijk het liefst zo efficiënt mogelijk werken en dit in zo min mogelijk tijd doen. Met de tuin- en park machines van Technigroen kun je de klus snel en eenvoudig klaren en heb je tijd over voor andere werkzaamheden en krijg je meer gedaan op een dag.

tuin en park machines kopen

Service

Dus als je op zoek bent naar de beste apparatuur om je tuin of park te onderhouden kun je dit van diverse merken online bestellen zodat je hier zo snel mogelijk mee aan de slag kunt. Bij Technigroen zijn we toegewijd om onze klanten de beste service en een scala aan nuttige, hoogwaardige producten te bieden. Daarom bieden we een brede selectie tuinmachines en essentiële accessoires en apparatuur.

In- en verkoop

Wij hebben een uitgebreid assortiment van nieuwe en gebruikte tuin- en parkmachines

Vakmanschap en kwaliteit

Gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en service aan uw machine

Snelle levering

Reparatie of onderdelen nodig van uw machine bij ons heeft u korte lijnen en een vast contactpersoon

Onderhoudsservice robotmaaier

onderhoud tuin en park machines kopen

Onderhoudsservice

Daarnaast bieden we ook nog een onderhoudsservice aan voor al deze tuin- en park machines, waarmee we reeds lange tijd ervaring hebben en voor alle apparatuur die we verkopen hebben we medewerkers die vaker onderhoud hebben gedaan aan deze machines en dit op de beste en zo efficiënt mogelijke manier kunnen doen, zodat alle apparaten in topvorm blijven.

Handmatige apparatuur of elektrisch gereedschap kan niet alleen worden gebruikt voor het maaien of snoeien van gras en struiken, maar ook voor het voorbereiden van de grond voor het zaaien, bijvoorbeeld voor een gazon vol gras. De arbeid die nodig is om de grond te spitten kan worden verminderd door het gebruik van technologie met een systeem dat de benodigde fysieke inspanning vermindert en ervoor zorgt dat dit in minder tijd kan worden gedaan.

Voor het onderhouden van gazons met een maaier zijn er verschillende grote machines beschikbaar, de keuze hiervoor hangt vaak af van het aantal m2 dat onderhouden moet worden en welke ondergrond het betreft. Bekijk alle machines van Technigroen en vindt de machine die het beste bij jou en de situatie past.

Reparatie

Vooraf word er altijd eerst besproken wat er gerepareerd dient te worden, mochten de monteurs gebreken tegenkomen zullen we altijd met u overleggen!

Verzending

Bestellingen boven €100 worden gratis verzonden!
Wilt u een machine laten verzenden? Ook dat is mogelijk bel voor de mogelijkheden.

Onze partners

BEKIJK VANDAAG NOG ONS AANBOD IN DE WEBSHOP

U VINDT ONS MET #TECHNIGROEN OP INSTAGRAM!
U VINDT ONS MET #TECHNIGROEN OP FACEBOOK!

Feed with such ID does not exist