Ravo veegmachine

Ravo veegmachines bij Technigroen

De Ravo veegmachine is een machine ontworpen voor het reinigen van straten en openbare ruimten. Hij heeft geavanceerde functies die het vegen efficiënter en effectiever maken. De Ravo veegmachine heeft een dieselmotor en hydrostatische aandrijving, waardoor hij gemakkelijk kan manoeuvreren in drukke straten en smalle steegjes. Zijn werkbreedte bedraagt 3,40 meter en hij kan tot 12 km/u rijden, waardoor hij efficiënt kan vegen.

toro
toro

Wat de Ravo veegmachine zo uniek maakt

De Ravo veegmachine heeft een onderscheidend veegsysteem dat stof, zand, bladeren en ander vuil effectief uit de straten verwijdert. Het systeem bestaat uit meerdere verstelbare borstels aan de voorzijde van de machine die voor elke taak kunnen worden geoptimaliseerd. Verder is Ravo uitgerust met een geavanceerd filtratiesysteem dat effectief fijn stof en kleine deeltjes uit de lucht filtert vóór de uitstoot, waardoor hij veilig en milieuvriendelijk is voor gebruik in drukke stedelijke gebieden.

De Ravo veegmachine is uitgerust met handige voorzieningen zoals een verstelbare bestuurdersstoel met armleuningen en veiligheidsgordel, en de optie voor airconditioning en verwarming om comfortabel te kunnen werken.

Conclusie

De Ravo veegmachine is een machine die ontworpen is om straten en openbare ruimten efficiënt schoon te maken. Hij biedt geavanceerde functies en innovatieve technologieën voor betere prestaties en meer comfort voor de bestuurder. Hij is geschikt voor het reinigen van zowel stedelijke als voorstedelijke gebieden, waardoor hij een betrouwbare keuze is voor iedereen die behoefte heeft aan effectieve oplossingen voor straatreiniging.

toro

In- en verkoop

Wij hebben een uitgebreid assortiment van nieuwe en gebruikte tuin- en parkmachines

Vakmanschap en kwaliteit

Gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en service aan uw machine

Snelle levering

Reparatie of onderdelen nodig van uw machine bij ons heeft u korte lijnen en een vast contactpersoon

Reparatie

Vooraf word er altijd eerst besproken wat er gerepareerd dient te worden, mochten de monteurs gebreken tegenkomen zullen we altijd met u overleggen!

Verzending

Bestellingen boven €100 worden gratis verzonden!
Wilt u een machine laten verzenden? Ook dat is mogelijk bel voor de mogelijkheden.

Onze partners

BEKIJK VANDAAG NOG ONS AANBOD IN DE WEBSHOP

U VINDT ONS MET #TECHNIGROEN OP INSTAGRAM!
U VINDT ONS MET #TECHNIGROEN OP FACEBOOK!

Feed with such ID does not exist