Nimos

Machines van Nimos

Nimos maakt machines voor professionele gebruikers en mensen die de tuin of omgeving graag goed willen aanpakken. Het merk maakt sterke en stevige machines voor het verwijderen van onkruid, het onderhouden en aanpassen van landschappen en transporters voor het afvoeren van het puin dat deze en andere machines opleveren.

Het bedrijf heeft al 40 jaar ervaring in het maken van deze machines en dat is aan de kwaliteit duidelijk terug te zien. Deze zijn van hoge kwaliteit en kunnen met het juiste onderhoud decennia lang optimaal worden gebruikt.

Heeft u interesse in een Nimos tuinmachine of parkmachine, om er een te kopen voor uw bedrijf of er eentje in te huren voor een tijdelijk project? Technigroen heeft vaker de beschikking over Nimos tuin- en parkmachines voor verhuur of verkoop.

nimos
nimos

Service

Met de verschillende machines die Nimos aanbiedt wordt het een heel stuk makkelijker om uw tuin of park netjes op orde te houden. Nimos maakt professionele onderhoudsmachines die veel door vakmensen worden gebruikt, maar ook door particulieren die echt alleen maar de beste kwaliteit willen die van eigen bodem komt.

Bij Technigroen vindt u onderdelen voor Nimos machines en kunt u uw Nimos laten onderhouden door onze experts.

Mocht u op zoek zijn naar een specifiek model Nimos machine of een onderdeel hiervoor, stuur ons dan een bericht, zelfs als u dit niet op onze website ziet staan. De kans is groot dat we dit onderdeel in de toekomst wel voor u kunnen vinden en u verder kunnen helpen!

In- en verkoop

Wij hebben een uitgebreid assortiment van nieuwe en gebruikte tuin- en parkmachines

Vakmanschap en kwaliteit

Gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en service aan uw machine

Snelle levering

Reparatie of onderdelen nodig van uw machine bij ons heeft u korte lijnen en een vast contactpersoon

Onderhoudsservice Nimos

nimos onderhoud

Onderhoudsservice

Door Technigroen het onderhoud van uw Nimos machine te laten uitvoeren heeft u garantie dat uw machine in de beste conditie blijft. Zo zullen er geen problemen ontstaan met de functionaliteit of de veiligheid van de machine. Bij het standaard periodiek onderhoud wordt aan het begin en aan het eind van het seizoen gekeken of de machine nog helemaal in topstaat is en of er eventueel onderdelen vervangen moeten worden.

Al onze monteurs zijn zeer goed opgeleid en veel daarvan werken al jaren lang met Nimos machines. Ze weten dus precies op welke punten ze de aandacht moeten vestigen en wat er mogelijk vervangen of onderhouden moet worden om de machine perfect werkend te houden.

Mocht u beschikken over een Nimos machine en vragen hebben over het onderhoud hiervan of een specifiek probleem met de machine hebben, dan kunnen we u zeker verder helpen en van advies voorzien.

Reparatie

Vooraf word er altijd eerst besproken wat er gerepareerd dient te worden, mochten de monteurs gebreken tegenkomen zullen we altijd met u overleggen!

Verzending

Bestellingen boven €100 worden gratis verzonden!
Wilt u een machine laten verzenden? Ook dat is mogelijk bel voor de mogelijkheden.

Onze partners

BEKIJK VANDAAG NOG ONS AANBOD IN DE WEBSHOP

U VINDT ONS MET #TECHNIGROEN OP INSTAGRAM!
U VINDT ONS MET #TECHNIGROEN OP FACEBOOK!

Feed with such ID does not exist