Minigraver kopen?

Minigraver kopen voor tuin- en park werkzaamheden

Onze minigravers bieden een snelle, efficiënte en professionele manier om een reeks kleine tot middelgrote graaf-, tuin- en sloopwerkzaamheden uit te voeren. Wij hebben deze machines zowel te koop als te huur – zowel voor professionele hoveniers als voor doe-het-zelvers. Dus of je nu een vakman bent die aan een groot project werkt of een particuliere klant die wat tuinaanleg doet.

Je kunt een minigraver of minigraafmachine kopen of huren om sleuven te graven, ondergrondse kabels en leidingen aan te leggen, een tuin qua landschapsarchitectuur aan te passen, beton op te breken, of aarde, puin en andere materialen te verplaatsen naar een container.

minigraver kopen
minigraver kopen

Minigraver: Compact en effectief

Minigravers hebben een enorme hoeveelheid energie in een relatief kleine machine. Dankzij het compacte en comfortabele ontwerp van deze machines kun je bijna overal werken – zelfs in gebieden met beperkte toegang. De rubberen rupsbanden en een neerklapbare rolbeugel maken het transport eenvoudig en comfortabel. Terwijl de krachtige en betrouwbare motor veel vermogen en prestaties levert, een uitstekende brandstofefficiëntie biedt en zorgt voor een verminderd geluids- en trillingsniveau.

Onze minigravers en graafmachines zijn voorzien van eenvoudige en intuïtieve bedieningshendels. Deze bedieningselementen, samen met de verbeterde wendbaarheid en een kleine werkruimte, maken deze machines zeer gemakkelijk te hanteren – zelfs voor bestuurders zonder veel ervaring.

Onze minigraafmachines zijn te koop of te huur met een keuze uit verschillende onderdelen die gericht zijn op het doel van het project – ontworpen voor het uitvoeren van een reeks verschillende taken. Wij kunnen een schep met tanden leveren voor graafwerkzaamheden, evenals een schep voor het opscheppen en storten van afval. Wij kunnen ook sloopopzetstukken leveren, die kunnen worden gebruikt voor het afbreken van beton en asfalt.

Deze zijn ook verkrijgbaar in verschillende breedtematen en hoogtespecificaties, zodat we aan de individuele maatvoering kunnen voldoen. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij kunnen een geschikte machine leveren.

In- en verkoop

Wij hebben een uitgebreid assortiment van nieuwe en gebruikte minigravers

Vakmanschap en kwaliteit

Gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en service aan uw machine

Snelle levering

Reparatie of onderdelen nodig van uw machine bij ons heeft u korte lijnen en een vast contactpersoon

Onderhoudsservice minigraver

onderhoud minigraver

Onderhoudsservice

Als je een minigraver koopt of huurt bij Technigroen weet je dat deze in perfecte staat is. Niet alleen als deze nieuw is, maar ook als je besluit een tweedehands minigraver te kopen. Onze eigen minigravers worden na elke verhuur nagekeken, zodat je zeker weet dat je een efficiënte machine huurt waarmee je de klus in korte tijd kunt klaren.

We bieden na aankoop ook een onderhoudsservice aan, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw nieuwe minigraver ook in de toekomst optimaal blijft presteren en veiligheidsrisico’s worden geminimaliseerd.

Reparatie

Vooraf word er altijd eerst besproken wat er gerepareerd dient te worden, mochten de monteurs gebreken tegenkomen zullen we altijd met u overleggen!

Verzending

Bestellingen boven €100 worden gratis verzonden!
Wilt u een machine laten verzenden? Ook dat is mogelijk bel voor de mogelijkheden.

Onze partners

BEKIJK VANDAAG NOG ONS AANBOD IN DE WEBSHOP

U VINDT ONS MET #TECHNIGROEN OP INSTAGRAM!
U VINDT ONS MET #TECHNIGROEN OP FACEBOOK!

Feed with such ID does not exist