Kettingzaag kopen

Als u actief bent in het onderhoud van tuinen, parken of ander groen is een kettingzaag een onontbeerlijk stuk gereedschap. Natuurlijk kunt u bij de lokale bouwmarkt voor een paar tientjes een kettingzaag kopen. De besparing bij de aankoop wordt echter al snel tenietgedaan, want een eenvoudige kettingzaag is niet opgewassen tegen het zware werk dat elke dag verzet moet worden. Niet alleen moet u al snel een nieuwe kettingzaag kopen, maar uw projecten lopen vertraging op. Dat kost geld en zal geen lovende reviews van uw klanten opleveren.

Een vakman is slechts zo goed als zijn gereedschap. Daarom is het verstandig om een professionele kettingzaag te kopen, eentje die zelfs het zware werk in verandert in een peulenschil, lang meegaat en veilig is om mee te werken.

kettingzaag kopen
kettingzaag kopen

Veiligheid van een kettingzaag

Veiligheid is een van de belangrijkste aspecten om mee te wegen bij de keuze welke kettingzaag u wilt kopen. De beste kettingzaag heeft een tweede handgreep, zodat het makkelijk is deze met beide handen te hanteren. Maar let ook op de aanwezigheid van een terugslagbeveiliging, die ervoor zorgt dat de kettingzaag afslaat wanneer per ongeluk met de verkeerde zijde van het zaagvlak iets aangeraakt wordt. Dankzij een veiligheidsschakelaar wordt voorkomen dat de zaag per ongeluk aanslaat, of wordt ingeschakeld door onbevoegden. Vooral wanneer u werk uitvoert op plaatsen waar kinderen zouden komen geeft het een gerust gevoel wanneer u weet dat een kind niet in een onbewaakt moment met een werkende kettingzaag in de handen staat.

In- en verkoop

Wij hebben een uitgebreid assortiment van nieuwe en gebruikte tuin- en parkmachines

Vakmanschap en kwaliteit

Gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en service aan uw machine

Snelle levering

Reparatie of onderdelen nodig van uw machine bij ons heeft u korte lijnen en een vast contactpersoon

Elektrisch of benzine?

Hier kunnen we kort over zijn: een benzine-kettingzaag heeft de beste kaarten voor de professional. Niet beperkt door een snoer of een accu die tussentijds opgeladen moet levert een benzine-kettingzaag de meeste productieve uren. Bovendien heeft een kettingzaag op benzine een stuk meer vermogen. Goed, wanneer u besluit een kettingzaag op benzine te kopen bent u iets meer kwijt dan wat een accu-kettingzaag zou kosten. Maar deze meerkosten vallen in het niet in vergelijking met de hoeveelheid extra werk die u ermee kunt verzetten.

onderhoud tuin- en park machines

Kettingzaag kopen in Amersfoort

Wilt u een kettingzaag kopen die wat langer meegaat en zelfs het dikste hout in een oogwenk zaagt? Bent u op zoek naar een professionele kettingzaag van de hoogste kwaliteit?

Technigroen.nl, gevestigd in Amersfoord, is al jaren de specialist op het gebied van professionele tuin- en parkmachines. We staan bij onze klanten bekend om onze veelzijdigheid, klantgerichtheid en uitstekende service. Neem eens contact met u op, we adviseren u graag over de kettingzaag die het beste bij uw behoeftes past.

Reparatie

Vooraf word er altijd eerst besproken wat er gerepareerd dient te worden, mochten de monteurs gebreken tegenkomen zullen we altijd met u overleggen!

Verzending

Bestellingen boven €100 worden gratis verzonden!
Wilt u een machine laten verzenden? Ook dat is mogelijk bel voor de mogelijkheden.

Onze partners

BEKIJK VANDAAG NOG ONS AANBOD IN DE WEBSHOP

U VINDT ONS MET #TECHNIGROEN OP INSTAGRAM!
U VINDT ONS MET #TECHNIGROEN OP FACEBOOK!

Feed with such ID does not exist