Husqvarna kopen

Het Zweedse Husqvarna is een bekende naam in de wereld van het groenonderhoud. Husqvarna heeft een welverdiende topreputatie als het gaat om tuinmachines en gereedschappen.

Hoewel Husqvarna ooit begon als fabrikant van wapens, zijn het tegenwoordig vooral de tuingereedschappen waarmee het bedrijf de wereld veroverd heeft.

kettingzaag kopen
kettingzaag kopen

Zitmaaiers van Husqvarna

De zitmaaiers van Husqvarna (ook bekend als de Husqvarna Riders) zijn grasmaaiers van de topkwaliteit. Deze maaiers leveren niet alleen op vlak terrein een perfect gemaaide grasmat op, maar kunnen ook uit de voeten met ruwer terrein. En dankzij de uitmuntende wendbaarheid zijn deze zitmaaiers ook prima te gebruiken voor het maaien van de kleine hoekjes en inhammetjes. Dat maakt deze maaier perfect voor parken waarin behalve een groot gazon ook speelsere elementen zijn aangebracht.

In- en verkoop

Wij hebben een uitgebreid assortiment van nieuwe en gebruikte tuin- en parkmachines

Vakmanschap en kwaliteit

Gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en service aan uw machine

Snelle levering

Reparatie of onderdelen nodig van uw machine bij ons heeft u korte lijnen en een vast contactpersoon

Frontmaaiers van Husqvarna

Voor het maaien van grotere oppervlaktes zijn de frontmaaiers van Husqvarna ideaal. Bij golfbanen zijn de frontmaaiers vooral geliefd vanwege het lage maaiprofiel. Daardoor leveren de frontmaaiers een strakgemaaide grasmat. Ook kan hij onder hekken en lage struiken maaien, voor een perfect onderhouden resultaat.

Tuintractoren van Husqvarna

Ook voor een tuintractor van Husqvarna bent u bij ons in Amersfoort aan het juiste adres. Deze tuintractoren zijn ontworpen met multifunctionaliteit als belangrijkste aandachtspunt. Deze tuintractoren kunnen met tal van accessoires worden uitgerust, waardoor u er alle kanten mee uit kunt. In de winter is het een ideale sneeuwruimer, hij kan worden uitgerust als maaier of met een aanhanger. Echt een oplossing voor heel veel vraagstukken.

Technigroen levert Husqvarna

Technigroen uit Amersfoort is specialist op het gebied van alle tuin- en parkmachines. Wij leveren niet alleen nieuwe front- of  zitmaaiers, maar bieden ook occasions aan. Ook voor de tuintractoren kunt u bij ons terecht.

De door ons aangeboden Husqvarna’s zijn door onze monteurs helemaal geïnspecteerd. Waar nodig zijn reparaties uitgevoerd en onderdelen vervangen. Met een tweedehands Husqvarna zitmaaier uit Amersfoort zit u goed.

Onderhoud uw Husqvarna in Amersfoort

Wanneer u een maaier of tuintractor hebt van Husqvarna wilt u deze natuurlijk in topconditie houden. Onze monteurs staan klaar voor al het onderhoud aan uw Husqvarna-machines. U kunt uw materiaal laten onderhouden in onze werkplaats in Amersfoort, maar indien nodig kunnen we ook op locatie werk aan uw machines uitvoeren.

Husqvarna reserve onderdelen kopen

Ook voor onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben een groot aantal onderdelen standaard op voorraad. Daarmee kunnen we u in de meeste gevallen dezelfde dag nog helpen. Door onze snelle levering staat uw materieel geen seconde langer dan strikt noodzakelijk stil!

Reparatie

Vooraf word er altijd eerst besproken wat er gerepareerd dient te worden, mochten de monteurs gebreken tegenkomen zullen we altijd met u overleggen!

Verzending

Bestellingen boven €100 worden gratis verzonden!
Wilt u een machine laten verzenden? Ook dat is mogelijk bel voor de mogelijkheden.

Onze partners

BEKIJK VANDAAG NOG ONS AANBOD IN DE WEBSHOP

U VINDT ONS MET #TECHNIGROEN OP INSTAGRAM!
U VINDT ONS MET #TECHNIGROEN OP FACEBOOK!

Feed with such ID does not exist