Husqvarna kettingzaag kopen

Als groenbedrijf kunt u niet zonder een degelijke kettingzaag. Wie op zoek is naar een kettingzaag die het echte werk aankan, komt al snel uit op Husqvarna.  Husqvarna, dat al sinds 1919 kettingzagen en ander zwaar tuingereedschap fabriceert, staat bekend om de hoge kwaliteit van haar producten.

Husqvarna biedt een groot aantal verschillende kettingzagen aan. Welke voor u het beste is afhankelijk van een aantal factoren. Waar moet u op letten bij het kopen van een Husqvarna kettingzaag?

kettingzaag kopen
kettingzaag kopen

Kettingzaag op benzine, of accu?

Voor wie zijn of haar kettingzaag alleen in de eigen tuin gebruikt, is een kettingzaag accu het overwegen waard. Een elektrische kettingzaag trilt minder en is daardoor makkelijker te hanteren. Bovendien maakt een elektrische kettingzaag minder lawaai en hoeft u niet in de benzinedampen te werken. En als u ook nog een reserve-accu aanschaft, die opgeladen kan worden terwijl u in de tuin werkt, kun je met een elektrische kettingzaag van Husqvarna het meeste werk wel aan.

Professionals kiezen echter beter een benzinekettingzaag. Het bijvullen is makkelijk en u hoeft zich niet druk te maken over het opladen van accu’s. Bovendien heeft een benzine-kettingzaag van Husqvarna nét even wat meer power.

In- en verkoop

Wij hebben een uitgebreid assortiment van nieuwe en gebruikte tuin- en parkmachines

Vakmanschap en kwaliteit

Gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en service aan uw machine

Snelle levering

Reparatie of onderdelen nodig van uw machine bij ons heeft u korte lijnen en een vast contactpersoon

Husqvarna kettingzaag kopen? Let op de juiste zwaardlengte

De zwaardlengte bepaalt de dikte van het hout dat u met uw kettingzaag kunt doorzagen. Wanneer u de kettingzaag vooral wilt gebruiken voor het verwijderen van takken of het vellen van kleine boompjes is een kort zwaardblad beter. Moet u dikke boomstammen verzagen, dan is een langer zwaardblad gepast.

Een langer zwaardblad betekent echter wel dat de zaag een stuk zwaarder wordt en dat het lastiger is om deze nauwkeurig te hanteren. Een korter zwaardblad heeft een betere balans. Denk dus goed na over waar u uw Husqvarna kettingzaag voor wilt gebruiken en kies een zwaardlengte die past bij het gros van uw klussen.

Veiligheid

Een goede kettingzaag is veilig om mee te werken. Als u besluit een Husqvarna kettingzaag te kopen, hoeft u over de veiligheid niet na te denken. Husqvarna rust al haar kettingzagen uit met een aantal essentiële veiligheidsfuncties. Denk aan een terugslagbeveiliging en veiligheidsschakelaar.

Technigroen

Voor een Husqvarna kettingzaag bent u bij Technigroen in Amersfoort aan het juiste adres. Niet alleen voor de aanschaf, maar ook voor het onderhoud van uw Husqvarna hebben we alle benodigde kennis en ervaring in huis. Dat zeggen wij niet alleen, maar onze klanten beamen het. We zijn niet voor niets de partner voor groen Nederland. Het kopen van een Husqvarna kettingzaag begint dus met een bezoek aan onze vestiging in Amersfoort.

Reparatie

Vooraf word er altijd eerst besproken wat er gerepareerd dient te worden, mochten de monteurs gebreken tegenkomen zullen we altijd met u overleggen!

Verzending

Bestellingen boven €100 worden gratis verzonden!
Wilt u een machine laten verzenden? Ook dat is mogelijk bel voor de mogelijkheden.

Onze partners

BEKIJK VANDAAG NOG ONS AANBOD IN DE WEBSHOP

U VINDT ONS MET #TECHNIGROEN OP INSTAGRAM!
U VINDT ONS MET #TECHNIGROEN OP FACEBOOK!

Feed with such ID does not exist