Husqvarna bosmaaier kopen

Voor het maaien van grotere oppervlaktes gebruikt u natuurlijk een cirkelmaaier of frontmaaier. Soms, waar wendbaarheid belangrijk is, heeft u misschien liever een zitmaaier.  Maar hoe klein de draaicirkel van uw maaier ook is, er zijn plekjes waar hij niet kan komen.

Sommige klanten vinden het misschien niet erg, wanneer er rondom elk boompje nog wat hoog gras staat, of wanneer bij het hekwerk wat meer onkruid achterblijft.  Maar als de tuin of het park er écht strak bij moet liggen, heeft u een bosmaaier nodig voor het detail werk.

De bosmaaiers van Husqvarna maken niet alleen korte metten met gras en onkruid, u kunt ze ook gebruiken voor het verwijderen van onderhout of het bijwerken van lage struiken.

kettingzaag kopen
kettingzaag kopen

Veelzijdig

Door het kopen van een Husqvarna bosmaaier haalt u een veelzijdig stuk gereedschap in huis. Dankzij het gemak waarmee maaigarnituur verwisseld kan worden kunt u dezelfde bosmaaier  inzetten voor het maaien van hout en takken, het verwijderen van onkruid en als kantensnijder. Gebruik de bijpassende Husqvarna stokzaag voor het verwijderen van takken tot 15 centimeter dik.

In- en verkoop

Wij hebben een uitgebreid assortiment van nieuwe en gebruikte tuin- en parkmachines

Vakmanschap en kwaliteit

Gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en service aan uw machine

Snelle levering

Reparatie of onderdelen nodig van uw machine bij ons heeft u korte lijnen en een vast contactpersoon

Husqvarna bosmaaiers zijn makkelijk te hanteren

Veiligheid en gebruiksgemak zijn belangrijk. Daarom hebben de bosmaaiers van Husqvarna een verstelbare stuurboom zodat de gebruiker de bosmaaier helemaal op de eigen voorkeur kan afstellen. De gepatenteerde LowVib dempers zorgen dat de meeste trillingen geabsorbeerd worden. Dat scheelt enorm in de fysieke belasting, waardoor langer en veiliger gewerkt kan worden.

Ook het lage gewicht van de bosmaaiers draagt bij aan het gemak waarmee ze te hanteren zijn. Door het kopen van een Husqvarna bosmaaier heeft u dus een lichtgewicht en comfortabel apparaat voor het zware werk.

Husqvarna bosmaaiers zijn beter voor het milieu

Wist u dat de bosmaaiers van Husqvarna worden aangedreven door een uniek gepatenteerd motorsysteem dat tot wel 20% minder brandstof verbruikt? U kunt dus langer werken op één tankvulling en bespaart geld. Bovendien is de uitstoot van schadelijke gassen tot 75% minder.

Deze milieuvriendelijke motor gaat echter niet ten koste van de prestaties. Op brute kracht en acceleratievermogen hoeft u dus niet in te leveren.

Husqvarna bosmaaier kopen in Amersfoort

Als u een Husqvarna bosmaaier wilt kopen hoeft u niet verder te zoeken. Technigroen is uw partner voor alle tuin- en parkmachines. Dus voor advies over het kopen van een Husqvarna bosmaaier kunt u altijd bij ons terecht. Op basis van uw wensen en behoeftes kunnen we u de perfecte bosmaaier van Husqvarna aanbevelen.

Omdat we de machines niet alleen verkopen, maar ook het onderhoud voor u kunnen uitvoeren, weten we alles over de eigenschappen van de verschillende machines. Dat helpt ons om u het beste advies te geven. Zo zorgen we dat al onze klanten een Husqvarna bosmaaier kopen die past bij wat ze nodig hebben.

Reparatie

Vooraf word er altijd eerst besproken wat er gerepareerd dient te worden, mochten de monteurs gebreken tegenkomen zullen we altijd met u overleggen!

Verzending

Bestellingen boven €100 worden gratis verzonden!
Wilt u een machine laten verzenden? Ook dat is mogelijk bel voor de mogelijkheden.

Onze partners

BEKIJK VANDAAG NOG ONS AANBOD IN DE WEBSHOP

U VINDT ONS MET #TECHNIGROEN OP INSTAGRAM!
U VINDT ONS MET #TECHNIGROEN OP FACEBOOK!

Feed with such ID does not exist