Grasmaaier kopen

Wat is er mooier dan een strak gemaaid gazon? Een grasveld ligt er pas mooi verzorgd bij wanneer je de juiste grasmaaier koopt. Wanneer je een professionele grasmaaier wilt kopen, ben je bij Technigroen aan het juiste adres. We bieden zowel nieuwe, als gebruikte grasmaaiers aan. De ene grasmaaier is de andere niet. Daarom helpen we je graag om de juiste keuze te maken.

De grasmaaiers die je bij het tuincentrum kunt kopen voldoen tot op zekere hoogte aan de behoefte van particulieren met een grote tuin. Maar zelfs de kleine zitmaaiers hebben hun beperkingen.

Bij Technigroen geloven we in kwaliteit. Daarom bieden we alleen grasmaaiers aan die voldoen aan de hoogste eisen wat betreft robuustheid, flexibiliteit en veiligheid. Ook wendbaarheid, gebruiksgemak en comfort zijn belangrijke factoren om naar te kijken.

grasmaaier kopen
grasmaaier kopen

Een grasmaaier voor het betere werk

Een goede grasmaaier loopt niet vast wanneer je een kleine tak tussen de snijbladen krijgt, bereikt elk hoekje van het gazon  en is wendbaar. Bovendien heeft een goede grasmaaier een grote actieradius. Een grasmaaier die na een half uurtje stilvalt met een lege tank wordt al snel vervelend. Daarom richten wij ons op grasmaaiers van de betere merken, zoals John Deere en Shibaura.

Een nieuwe of tweedehands grasmaaier kopen?

Wist je dat professionele grasmaaiers ook tweedehands te koop zijn? Technigroen is specialist op het gebied van alle tuin- en parkmachines, nieuw én occassion. Voor heel veel bedrijven en organisaties is het kopen van een gebruikte grasmaaier een zeer aantrekkelijke optie. Uiteraard is elke grasmaaier die we verkopen zorgvuldig geïnspecteerd en bijgehouden. Waar nodig hebben we onderdelen vervangen.

In- en verkoop

Wij hebben een uitgebreid assortiment van nieuwe en gebruikte aanhangers

Vakmanschap en kwaliteit

Gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en service aan uw machine

Snelle levering

Reparatie of onderdelen nodig van uw machine bij ons heeft u korte lijnen en een vast contactpersoon

Een grasmaaier kopen, waar let je op?

ervaren monteurs onderhoud aanhangers

Onderhoud

Denk bij het kopen van een grasmaaier ook na over het onderhoud aan de machine. Een grasmaaier die stilstaat wegens onderhoud is nutteloos. Daarom zorgen we dat elke grasmaaier tiptop onderhouden is. Nieuw of tweedehands, met onze grasmaaiers kun je nog wel een tijdje vooruit. En met goed preventief onderhoud kun je de levensduur van je grasmaaier verlengen. Onze deskundige adviseurs vertellen je er graag alles over en denken graag met je mee.

Comfort

Een veelgemaakte fout bij het kopen van een professionele grasmaaier is dat er enkel wordt gekeken naar de functionaliteit van de maaier. Natuurlijk, specificaties als actieradius, aantal snijbladen, transmissie zijn belangrijk. Maar denk ook aan de gebruiker. Als een grasmaaier aan alle functionele eisen voldoet, maar de gebruiker ervan aan het eind van een maaibeurt geradbraakt is, heb je misschien niet de juiste keuze gemaakt. En dan hebben we het nog niet eens over de ARBO-regelgeving. Schenk daarom ook aandacht aan zaken als airco, armleuningen, de vering van de stoel en natuurlijk de aanwezigheid van een radio.

Reparatie

Vooraf word er altijd eerst besproken wat er gerepareerd dient te worden, mochten de monteurs gebreken tegenkomen zullen we altijd met u overleggen!

Verzending

Bestellingen boven €100 worden gratis verzonden!
Wilt u een machine laten verzenden? Ook dat is mogelijk bel voor de mogelijkheden.

Technigroen: het juiste adres voor een goede grasmaaier

Wil je een grasmaaier kopen waar je nog lang plezier van wilt hebben? Vindt je het belangrijk dat je goed advies krijgt, dat is gebaseerd op de laatste ontwikkelingen in de markt? Dan is Technigroen de partner voor jou.

Neem contact met ons op voor een adviesgesprek. We vertellen je graag alles over het kopen van een grasmaaier en andere machines voor professioneel groenonderhoud.

Onze partners

BEKIJK VANDAAG NOG ONS AANBOD IN DE WEBSHOP

U VINDT ONS MET #TECHNIGROEN OP INSTAGRAM!
U VINDT ONS MET #TECHNIGROEN OP FACEBOOK!

Feed with such ID does not exist