Borstelmachine

Borstelmachine

Een borstelmachine is gemechaniseerde reinigingsapparatuur die werkt als een traditionele bezem om afval weg te schrobben, maar veel sneller en grondiger. Borstelmachines worden gebruikt voor het reinigen van vloeren in industriële gebouwen, magazijnen, fabrieken en natuurlijk voor straten.

Er is een breed scala aan borstelmachines beschikbaar, van volledig mechanische modellen (zonder motoren) voor kleine oppervlakken tot straatveegmachines met verbrandingsmotor die worden gebruikt voor het reinigen van steden.

Bij het kiezen van een borstelmachine is het belangrijk om een model te selecteren dat past bij het te reinigen oppervlak en de beperkingen die er zijn (bijvoorbeeld ruimte of budget). De werkbreedte hangt in het algemeen af van de grootte van de machine en komt overeen met de breedte die wordt geveegd met elke doorgang van de machine.

Bij het kiezen van een borstelmachine moet u dan rekening houden met de werkbreedte aangepast aan het gebied dat moet worden schoongemaakt, rekening houdend met de lay-out (grootte, gangpadbreedte, enz.) Om het eenvoudiger te maken, geven sommige fabrikanten rechtstreeks aan voor welke gebiedsmaten hun modellen worden aanbevolen.

borstelmachine
borstelmachine service

Service

Door het gebruik van borstelmachines wordt het dus een stuk makkelijker om grote oppervlakken goed schoon te houden binnen afzienbare tijd. Bijvoorbeeld een groot winkelpand, een fabriekshal, een sportstadion of zelfs een heel stadscentrum.

Om de borstelmachine zo efficiënt mogelijk te gebruiken is er vakkundig personeel nodig dat ervaring heeft in de schoonmaak met deze machines. Als uw organisatie niet voldoende opgeleide werknemers heeft om met de apparatuur om te gaan, is het het beste om een borstelmachine te kiezen die hoog scoort op de gebruikersvriendelijkheid. Op deze manier is slechts minimale training vereist. Bewaar complexe apparatuur voor diegenen die meer ervaring hebben met het hanteren ervan.

Bij Technigroen vindt u diverse borstelmachines en onderdelen, vind de machine die het beste bij u past en ga direct aan de slag!

In- en verkoop

Wij hebben een uitgebreid assortiment van nieuwe en gebruikte borstelmachines

Vakmanschap en kwaliteit

Gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en service aan uw machine

Snelle levering

Reparatie of onderdelen nodig van uw machine bij ons heeft u korte lijnen en een vast contactpersoon

Onderhoudsservice borstelmachine

onderhoud borstelmachine

Onderhoudsservice

Met ons onderhouds- en reparatieteam voor borstelmachines laten we uw borstelmachine altijd zo goed mogelijk schoonmaken voor zo lang als mogelijk is. Onderhoud, reparaties of reserveonderdelen; wij kunnen het allemaal voor u regelen.

Onze deskundige technici kunnen elke vorm van reparatie uitvoeren of zelfs simpelweg uw borstel vervangen. Wij doen reparaties en service gedurende het hele jaar door indien nodig.

Zo hoeft u nooit met problemen te blijven zitten, wij lossen het zo snel mogelijk voor u op. Denk ook eens aan periodiek en preventief onderhoud, zodat de machines ook in de toekomst zo goed en efficiënt mogelijk blijven werken zonder dat de machine ineens uitvalt.

Reparatie

Vooraf word er altijd eerst besproken wat er gerepareerd dient te worden, mochten de monteurs gebreken tegenkomen zullen we altijd met u overleggen!

Verzending

Bestellingen boven €100 worden gratis verzonden!
Wilt u een machine laten verzenden? Ook dat is mogelijk bel voor de mogelijkheden.

Onze partners

BEKIJK VANDAAG NOG ONS AANBOD IN DE WEBSHOP

U VINDT ONS MET #TECHNIGROEN OP INSTAGRAM!
U VINDT ONS MET #TECHNIGROEN OP FACEBOOK!

Feed with such ID does not exist