Administratief medewerker (32-40 uur)

Bij Technigroen verkopen we machines om tuinen, parken en andere terreinen in topconditie te houden. Nu zijn we op zoek naar iemand die hetzelfde met onze administratie doet. Ons jonge bedrijf groeit namelijk zoals gras in het voorjaar, waardoor deze vacature is ontstaan. Dus als jij trek hebt in een leuke nieuwe functie die je deels zelfs nog kunt inrichten, hebben we een goede tip voor je: lees even verder en laat vervolgens van je horen, want wie weet groeit er iets moois tussen ons!

Wat ga je doen?

Een heldenrol pakken op ons kantoor, kort gezegd. Want als jij je werk goed doet, ben je binnen de kortste keren onmisbaar voor je collega’s, onze klanten en leveranciers. Je takenpakket is best wel uitgebreid, dus over een gebrek aan variatie hoef je geen moment in te zitten. Zo ga je inkoopfacturen verwerken in onze CRM- en bankomgeving. Maar je zorgt ook voor de uitgaande facturering. Je beantwoordt telefoontjes en e-mails. Je ondersteunt bij het maken van offertes. En zo hebben we nog tal van andere taken voor je. Omdat de functie nieuw is, moet deze nog een beetje vorm krijgen. Fijn als jij daar ook over mee wilt denken!

Wat moet er in jouw gereedschapskist zitten?

Ons wensenlijstje:

  • Je hebt een relevante opleiding op minimaal mbo-niveau afgerond.
  • Je hebt minimaal drie jaar ervaring in een administratieve rol.
  • Je hebt een hoop mailcontact, dus het is belangrijk dat je foutloos Nederlands typt en jezelf per mail goed kunt uiten. Pluspunten voor jou als je jezelf ook in het Engels goed redt, maar dat is geen must.
  • Omdat je veel contact met klanten en leveranciers hebt, is het belangrijk dat je sociaal vaardig bent en ons bedrijf netjes kunt vertegenwoordigen.
  • Als je een beetje (of meer dan een beetje) technisch onderlegd bent, is dat een pre.

Dit hebben we te bieden

  • Je krijgt een gevarieerde baan binnen een jong en kerngezond bedrijf.
  • Als jij je van je beste kant laat zien, heb je bij ons alle ruimte om door te groeien.
  • Je kunt rekenen op een prima salaris dat past bij je opleiding en ervaring.
  • Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals je pensioen, zijn goed geregeld.
  • Je collega’s zijn fijne, sociale mensen die graag van elkaar leren en hun kennis graag delen om jou verder te helpen.

Iets voor jou?

Interesse in deze mooie baan? Neem dan contact op 06 2218 8944 of info@technigroen.nl. Als je nog vragen hebt over deze functie, mag je hem ook gerust bellen, appen of mailen.

Dit is Technigroen

Gemeentes en groenaannemers vertrouwen op de machines en voertuigen van Technigroen. Van cirkel-, gazon-, kooi- of klepelmaaiers tot aan quads, tractors, bladvegers, klepelbakken, branders, bladblazers, aanhangwagens, borstelmachines, kettingzagen, duwmaaiers en nog veel meer. Wij verkopen deze machines, maar zorgen ook dat ze in goede conditie blijven door goed en tijdig onderhoud uit te voeren. We hebben nu al een uitstekende naam opgebouwd en staan bekend om onze heldere communicatie en klantgerichtheid. Als jij ook zo in de wedstrijd zit, ben je van harte welkom om daar je bijdrage aan te komen leveren!

Bekijk onze andere vacatures

Monteur tuin- en parkmachines
(32-40 uur)

Medewerker marketing en communicatie (32-40 uur)

Werkplaatscoördinator (32-40 uur)